Atenció al client:
97 766 02 40
De dilluns a divendres
de 9h a 17h

El teu servei discrecional a Tarragona

Descobreix tota l'experiència i servei que Autocars Poch posa a la teva disposició perquè arribar al teu destí sigui el més còmode possible.

TCC Autocars Poch, fundada l'any 1929 i incorporada a TCC l'any 2009, realitza actualment els serveis de transport de persones en el Baix Penedès, unint diverses poblacions amb el Vendrell, i realitzant els serveis de transport urbà de la Joncosa i Albinyana.

Transports Ciutat Comtal (TCC) (TCC) és conscient de que el repte estratègic de futur està en la capacitat per adaptar-se a les necessitats del mercat i als continus canvis tecnològics i socials que se estan produint i augmentar la qualitat dels seus serveis, tot donant resposta a les continues demandes del col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda i usuaris d'altres serveis; per aquests motius posa en marxa el servei del Defensor del usuari.

Al mateix temps TCC per tal de mostrar la seva voluntat continuada de millora externalitza aquest servei a la Design for All Foundation per tal de donar-ne major rigor, objectivitat i equitat.

 

Empreses associades