Celebrem els 100 anys de Moventis SARFA i ho volem fer amb tu!

 

Segur que tens un munt de records d'infantesa.. de joventut...amb els avis, els pares, la parella o els amics viatjant per Barcelona i Girona-Costa Brava!

 

A Moventis SARFA fem 100 anys i ho volem celebrar amb tothom regalant viatges perquè continuem plegats el viatge.

 

Per optar a una targeta T10/120 gratuïta, només has d' omplir les teves dades i explicar-nos breument algun dels records que tinguis viatjant amb nosaltres al llarg d'aquests 100 anys.

Entraràs en el sorteig d'una targeta de 10 viatges per a continuar viatjant amb nosaltres. Pots llegir les bases legals aquí

 

Cada setmana, compartirem el record guanyador a Twitter @MoventisInfo i a la web moventis.es 

 

 

 

L'informem que MARFINA S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat d'atendre les seves consultes i sol·licituds, realitzar enquestes d'opinió, i enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, inclosos mitjans electrònics, podent ser aquestes comunicacions adaptades al meu perfil concret. Té dret a retirar les seves consentiments en qualsevol moment, a oposar-se a el tractament, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades comunicant-ho a l'adreça de correu electrònic protecciondedatos@moventis.es.

Podeu consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les seves dades per Marfina S.L. aquí.

Les persones que han compartit amb nosaltres les seves experiències fins a la data, i ja gaudeixen de la seva targeta de 10 viatges gratis, han estat: 

 

Tota la informació a la teva mà