Sempre al costat del teu club
Alquilar Servicio

Un club és molt més que els jugadors i jugadores que defensen els seus colors. Darrere d'un equip, es troba també l’staff tècnic, personal mèdic, directiu, delegat, familiars i aficionats. Els partits que es juguen en camp aliè representen com a mínim la meitat del calendari i cada vegada més, els clubs i els seus integrants aposten per l’autocar per a realitzar aquests desplaçaments, ja que són molts els beneficis que trobem en aquesta modalitat de transport.

Club
Viatjar tot l’equip junt, sens dubte fomenta el bon ambient entre tots els integrants, creant relacions i complicitats que viatjant per separat no tindrien lloc. Aquest és un element beneficiós per al club, ja que sempre rendeix millor un equip compenetrat i motivat.
Sostenibilitat
Tampoc cal oblidar el context en què vivim i és que, la nostra societat cada cop està més conscienciada i preocupada per la protecció i la cura del medi ambient. En aquest sentit, l’autocar es presenta com un dels mitjans de transport més sostenibles existents, sobretot davant del transport privat.
Llibertat
Moure’s amb un autocar esportiu té molts avantatges, però una de les més recurrents és la facilitat de mobilitat conjunta i la llibertat que implica. Els equips, aficionats, etc. poden tenir la necessitat de fer un entrenament extra, una visita cultural o desplaçar-se a darrera hora per temes esportius. L’autocar dona aquesta autonomia respecte d’altres models de transport com l’avió o tren.
Estalvi
Llogar un autocar esportiu representa un estalvi econòmic a tenir en compte ja que, generalment, desplaçar-se en el seu respectiu vehicle privat, sol ser una despesa rellevant. A més, el lloguer d'un bus permet també estalviar-se una despesa considerable en combustible als familiars o aficionats que volen acompanyar als equips en els trajectes llargs.
Seguretat
D’altra banda, és oportú tenir en compte el fet que, tal com indiquen les estadístiques, viatjar amb autobús és una opció més segura davant del transport particular, ja que en aquest tipu de transport els accidents són molt reduïts, minimitzant d’aquesta manera els riscos.
Impacte
Tot plegat genera un impacte positiu, tant per a l’equip com per al club. A més, aplica una molt bona imatge com a entitat als futurs jugadors i jugadores o aficionats del club, aportant una unió no sempre exposada.
És per tots aquests motius que, des de Moventis, com a empresa líder en transport col-lectiu, posem a disposició de clubs i federacions els nostres serveis de trasllat amb autocar.
Més informació
Confort
L’alta exigència física que s'exigeix als esportistes requereix un alt benestar durant els viatges. Moventis ofereix vehicles esportius ampliant l’espai entre butaques, opció de wifi, taules de 4 persones i endolls USB per a treballar còmodament. Elements com a cafetera, lavabo o nevera també estan al servei del club amb la finalitat d’oferir la màxima comoditat.
Wifi
Mes espai
Endolls USB
Lavabo
Cafetera / Nevera
Amb taules
Salut
Per a tots els membres de l’equip com l'entorn familiar, tenir mètodes de prevenció o reacció augmenta el percentatge de seguretat i tranquil-litat. Moventis ofereix cardio protecció durant tots els viatges amb desfibril-ladors amb tecnologia 2.0 i amb sistema de comunicació amb el 112. Tots les persones conductores tenen les formacions homologades per a un ús responsable.
Persones amb mobilitat reduïda (PMR)
L’accessibilitat és un factor necessari per a la mobilitat de qualsevol equip. Per a això, Moventis compta amb plataformes PMR així com ancoratges homologats per a les cadires de rodes.
Assessorament
Gestionar un viatge esportiu no és gens fàcil. Moventis pot assessorar-te perquè, tant el club com els esportistes, accedeixin a la millor experiència i el millor confort possible, optimitzant costos i garantint l’èxit. Per a això, solament has d’escriure a: info@moventis.es