Després de l’adjudicació del contracte del servei públic de bicicletes de Paris i la seva área metropolitana, el passat 4 de Maig de 2017 i pels propers 15 anys,  el dia 1 de Gener de 2018, Moventia a través del consorci Smovengo, que inclou les empreses franceses Indigo, Mobivia i Smoove, va iniciar l’activitat segons estava previst.

L’inici ha estat possible gràcies a la intensa activitat i treball del consorci al llarg dels darrers 8 mesos en la planificació del desenvolupament del servei, formació d´equips, fabricació d’estacions i bicicletes i implantació liderat des de Moventia pel nostre director de l’àrea de negoci de bicicleta pública, Jordi Cabañas.

El primer dia es va començar amb prop de 100 estacions operatives i 845 bicicletes a disposició  dels usuaris i en acabar Gener ja hi ha 275 estacions instal·lades i prop de 2.500 bicicletes en circulació, amb els sistemes informàtics, call center, web i App’s específiques del servei tot operatiu i funcionant amb la normalitat esperada.

Desitgem que la implantació segueixi el seu curs fins assolir les xifres contractuals de les 23.000 bicicletes amb les 1.400 estacions i èxits esperats en la principal capital europea, París!

Miércoles, Febrero 7, 2018
0