Carrilets Turístics s’adjudica el servei del trenet al municipi menorquí de Sant Lluís

L'Ajuntament de Sant Lluís de Menorca ha adjudicat a l'empresa Carrilets Turístics, pertanyent al grup Moventis, el servei turístic oficial en trenet del municipi durant les temporades d'estiu de la illa, que van des del mes de maig fins a octubre.

El recorregut dels trenets va de Punta Prima a Binibeca, i aquest primer any ha començat a operar des del 24 de juny fins al pròxim 1 d'octubre amb un servei diari des de les 9.30 h fins a les 22 h. Carrilets Turístics té també operatius trenets a les poblacions de L'Escala, Sant Feliu de GuíxolsVilanova i la GeltrúSitges, Can PicafortAlcúdiaPorto CristoValència i Vitòria durant els períodes estiuencs.

Els trenets es desplacen a una velocitat limitada per afavorir la contemplació de paisatges i estan destinats a usuaris que volen conèixer de manera divertida les zones turístiques.

Carrilets Turístics és líder a Espanya en el sector dels trenets turístics, amb més de 20 anys d'experiència, i disposa de 13 trens turístics i de 3 autobusos turístics de doble pis.

Lunes, Agosto 6, 2018
0