• La nova línia de bus, impulsada pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, i l'Ajuntament de Vall-llobrega, connecta aquests dos municipis del Baix Empordà amb 6 expedicions d'anada i 6 de tornada
  • L'Ajuntament de Vall-llobrega brinda als habitants de la localitat de més de 65 anys i als joves entre 12 i 18 anys la possibilitat de gaudir d'aquest nou servei de manera gratuïta, a través d'una sol·licitud al consistori

Moventis Sarfa opera el nou servei de bus que connecta des d'avui, 28 de juny, els municipis veïns del Baix Empordà: Vall-llobrega i Palamós. Aquesta nova línia 76 de transport públic, impulsada pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, i l'Ajuntament de Vall-llobrega, contempla 6 expedicions d'anada i 6 de tornada entre el municipi de Vall-llobrega i Palamós, amb un total de 7 parades, 2 a Vall-llobrega i 5 a Palamós.

Amb el compromís de garantir que tots els municipis disposin de comunicació amb els serveis essencials, aquesta nova línia de transport públic ofereix concretament comunicació directa amb diversos punts d'interès per a la ciutadania local, com l'hospital de Palamós, el centre sanitari de referència, i també la Piscina Mancomunada, l'Oficina de Turisme, Correus i el Mercat Municipal. El servei està operat per un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Addicionalment i amb la finalitat d'acostar el transport públic als col·lectius més vulnerables, l'Ajuntament de Vall-llobrega ofereix la possibilitat de gaudir gratuïtament d'aquesta nova línia als veïns de més de 65 anys i joves d'entre 12 i 18 anys, amb tan sols realitzar una sol·licitud al consistori.

 

Sobre Moventis Sarfa

Sarfa, que aquest 2021 compleix 100 anys des de la seva fundació, forma part de Moventia, en concret de la divisió Moventis, que desenvolupa la seva activitat en quatre àmbits del transport terrestre: regular, discrecional, bicicleta pública i serveis turístics. Moventia, que compta amb una plantilla de 4.000 treballadors, està altament compromès amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat dels serveis. Transporta 116 milions de passatgers, compta amb una flota de 1.750 autobusos i autocars, i 27.000 bicicletes amb 2.000 estacions.

Per a més informació sobre Moventis:

Evercom

Lola Estevan · Carolina Ortiz · Albert Cuesta

moventia@evercom.es

Tel. 93 415 37 05

Lunes, Junio 28, 2021
0