En el marc de la 14 edició del Debat d’Economia de Begur, impulsat per ambdós organismes i celebrat recentment al Parador d’Aiguablava, Miquel Martí, president de Moventia, ha rebut una distinció en reconeixement a la trajectòria centenària de Moventis Sarfa, de la mà del president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, i de l’alcadessa de Begur, Maite Selva.

 

En paraules de Miquel Martí, president de Moventia“Estem molt contents de comptar al nostre grup amb una empresa centenària com Moventis Sarfa, amb una trajectòria d’èxit que ens inspira a seguir treballant per oferir la millor experiència en la mobilitat de les persones”. I afegeix: “Aquesta distinció que rebem avui és un reconeixement per tots aquells que han fet possible que Moventis Sarfa hagi arribat a ser una gran companyia com la que és avui. Per tot, no puc més que expressar el meu més sincer agraïment a tots ells i, en concret, a l’Enric Gimeno, gerent de Sarfa, i a totes les persones del seu equip que ho fan possible , així com a la Cambra de Comerç de Palamós i a l’Ajuntament de Begur per convidar-nos a aquest acte i tenir aquesta deferència amb nosaltres”.

 

El president de Moventia i el seu conseller delegat, Josep Maria Martí, amb el gerent de Sarfa, Enric Gimeno,  han estat presents al Debat d’Economia de Begur, organitzat per la Cambra de Comerç  de Palamós, i protagonitzat enguany per un ponent de luxe, l’economista i professor d’economia de la Universitat de ColumbiaXavier Sala i Martín, qui ha obert la cita convidant als assistents a la reflexió amb la xerrada “L’economia dels anys 20”.  L’esdeveniment ha reunit també a diferents directius d’institucions locals i autoritats de la zona.

 

Foto: D’esq. a dreta: Josep Maria Martí, Conseller Delegat Moventia i Vicepresident Moventis; Silvia Martí, VP Corporatiu, Comunicació Interna i Relacions Institucionals Moventia; Maite Selva, Alcaldessa de Begur; Pol Fages, President Cambra Comerç Palamós; Miquel Martí, President Moventia; i Enric Gimeno, gerent Sarfa

Jueves, Noviembre 25, 2021
0