Contaminació de l'aire, CO2 i gasos contaminants són paraules que tristament coneixem molt bé. Els percebem cada vegada més a les nostres ciutats, en les nostres vides, i un dels seus principals factors és el transport. 

L'empresa Velo-City (Dublin) ha pensat una solució perquè els ciutadans d'Europa marquin la diferència en relació amb el transport sostenible. Gràcies a la participació de moltes empreses del sector conscienciades amb la situació, una d'elles Moventia, Velo-City ha creat l'associació “Cycling Industries Europe”.

Cycling Indsutries Europe neix amb l'objectiu d'incrementar l'ús de la bicicleta a Europa, passant de 3-5 bicicletes per cada 1000 habitants a 10-20 per cada 1000. Com? Proporcionant bicicletes en més de 300 ciutats.

Un acte tan simple i fàcil té un efecte enorme per al planeta. D'una banda, si augmentem l'ús de la bicicleta, transformem completament la mobilitat d'una ciutat, per la qual cosa reduïm l'ús de vehicles contaminants millorant la nostra condició de vida. D'altra banda, actualment el transport és el contribuent que més ràpid ha crescut en les seves emissions de CO2, per la qual cosa frenaríem la seva emissió. A més, la contaminació no només afecta el planeta, la nostra salut també està sent afectada. Més de 500.000 persones moren prematurament a l'any.

Sebastian Schlebusch, President de Bike Sharing Expert Group i Director de International Business Development en Nextbike, declara que aquesta col·laboració representa la major inversió en solucions sostenibles als problemes del transport urbans.

Lauha Fried, Directora de Polítiques de Cycling Industries Europe, afirma que, gràcies a aquesta gran participació d'empreses líders i professionals, guiaran el sector disposant a les ciutats de les millors solucions de mobilitat urbanes.

Jueves, Junio 27, 2019
0
Tags: