La plantilla de TCC Pamplona va ser una de les premiades durant el lliurament dels Premis SER Navarra que es va celebrar ahir al Palau auditori de Baluarte.

En aquesta V edició, la lluita contra el covid va centrar aquests guardons, i el jurat va voler destacar entre altres categories (10 en total) a les plantilles dels sectors considerats essencials durant les primeres setmanes de pandèmia, com són els de les botigues d'alimentació, la neteja i el Transport Urbà, atorgant-los el premi d'Honor de Navarra.

La conductora Maite Beorlegui, va ser l'encarregada de recollir l'emotiu premi en representació del col·lectiu, i va agrair el guardó dedicant-lo a la plantilla de TCC.

“Aquest premi és un reconeixement des del personal d'oficines, a les persones que organitzen els serveis cada dia, a les persones que netegen els autobusos i als que sortim a conduir cada dia. Tots nosaltres hem fet un esforç molt important per prestar un servei a les persones que en els moments més difícils de la pandèmia necessitaven el transport”, va afirmar Maite Beorlegui.

La conductora va estar acompanyada pel Gerent de TCC, Ramón Palau i el director de Transports de la MCP, Jesús Velasco.

Enhorabona a tota la plantilla!

Lunes, Febrero 1, 2021
0
Tags: