Autocars Izaro

Autocars Izaro de Moventis implementa Noves mesures de protecció i traçabilitat en el transport escolar

  • La companyia de transport lidera el seu sector en matèria d'innovació i seguretat al ser pionera a incorporar evolucions d'equipament en la flota com els cinturons de tres punts d'ancoratge. Una condició indispensable en el transport escolar per moltes escoles i associacions de pares i mares d'alumnes
  • Tota la flota d'Autocars Izaro compta amb la certificació Applus + en Protocols d'Higiene i Control davant la Covidien 19. Una distincions que avala les mesures higièniques i tècniques implementades a les que la companyia suma les noves mesures de prevenció dictades pel Govern per aquest nou curs escolar
  • Mitjançant l'app Ikids Izaro, els col·legis i les famílies poden visualitzar i consultar tota la informació del trajecte en temps real del transport escolar d'Izaro

 

Barcelona, ​​setembre de 2021. Autocars Izaro, empresa pertanyent a Moventis, la divisió de el Grup Moventia especialitzada en el transport terrestre, arrenca el curs escolar 2021-2022 amb els deures fets, al implementar noves mesures de protecció i traçabilitat que la consoliden com a companyia pionera en el sector en innovació i seguretat.

Izaro se situa al capdavant en incorporar evolucions tecnològiques d'equipament en el transport col·lectiu públic i privat a l'ésser la primera companyia del sector a incorporar a la seva flota de més de 140 autobusos i autocars cinturons de tres punts d'ancoratge.

Una condició indispensable per moltes escoles i associacions de pares i mares d'alumnes, ja que aquest tipus de cinturó es regulable a l'altura de cada passatger, el qual permet que els nens i nenes a partir dels 4-5 anys no hagin de fer ús de dispositius extres com alçadora, garantint la màxima seguretat i confort durant el viatge.

Així mateix, tota la flota d'Autocars Izaro disposa de la certificació Applus + en Protocols d'Higiene i Control. Un distintiu que, aplicada a al sector del transport i serveis turístics, avala les mesures higièniques i tècniques implementades en sobre autobusos i autocars. Unes mesures que han estat reforçades des de la companyia per a aquest nou curs escolar amb les noves recomanacions dictades pel Govern:

 

  • Mascareta obligatòria per a alumnes de 1r a 5è de primària, d'educació secundària, batxillerat, formació professional, personal docent i no docent.
  • Es pot utilitzar la seva totalitat de dels seients, encara que si el nivell d'ocupació el permet que, es procurarà la màxima separació entre els usuaris. Cal destacar que Autocars Izaro compte amb autocars de fins a 71 butaques.
  • Es distribuirà als més petits per grups de convivència estable i, si és possible, es deixarà un espai de separació entre els diferents grups.
  • Es mantindrà una mateixa distribució de seients en els trajectes habituals durant el trimestre. A les excursions i sortides extraescolars s'assignarà la mateixa distribució en l'anada i la tornada si es tracta de trajectes realitzats en un termini de 48 hores.
  • Per poder determinar els contactes propers a un cas positiu, es disposarà d'un registre de l'ocupació dels seients, en el qual s'identificarà la posició de cada alumne.
  • A les parades de bus escolar, quan es va recollir alumnes o es deixen, es molt important que entre les unitats familiars es mantingui una distància física adequada i tots portin posada la mascareta. També és necessari evitar l'acumulació de famílies en un espai reduït.

 

Finalment, Autocars Izaro posarà a disposició de les escoles i dels familiars la seva app Ikids Izaro, que permet de visualitzar i disposen de tota la informació del trajecte del transport escolar en temps real.

Miércoles, Septiembre 15, 2021
0