Moventis Sarfa ha rebut el premi Empresa de l’Any, en la categoria de Transport Regular, de la prestigiosa revista Autobuses y Autocares.

La publicació de referència en el transport de viatgers va fer entrega del guardó a la XXXI edició dels premis Las Empresas del Año, celebrada aquest 20 de desembre als pavellons IFEMA de Madrid. Juan Giménez, director general de Moventis Regular, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement en nom de l’empresa pertanyent al grup Moventia.

Durant la cerimònia d’entrega de premis, Autobuses y Autocares també va presentar un número especial de la revista dedicat a les empreses guanyadores. A la publicació es van ressaltar els mèrits i les iniciatives posades en marxa per part dels operadors premiats.

Els premis Las Empresas del Año s’entreguen des de l’any 1992 i suposen una ovació al treball desenvolupat per diferents empreses de l’àmbit estatal dedicades al transport de viatgers en les diferents categories: carretera, discrecional i urbà.

El director general de Moventis Regular, Juan Giménez, ha valorat positivament el premi: Aquest guardó reconeix la labor que dia a dia realitzen tots els professionals que treballen a Moventis Sarfa, i el seu objectiu no és altre que oferir a tots els nostres usuaris de Girona un servei amb els més elevats estàndards de qualitat i seguretat. Volem agrair a la revista Autobuses y Autocares per concedir-nos aquest premi. És un privilegi rebre una distinció per part d’un referent en la informació del nostre sector.”

Moventis Sarfa ha volgut donar les gràcies a Autobuses y Autocares per l’important reconeixement i a les entitats i als usuaris que, dia a dia, acompanyen a la companyia i l’encoratgen a continuar garantint la millor experiència en la mobilitat de les persones.

Miércoles, Diciembre 21, 2022
0