Moventis Illes, concessionària del transport públic interurbà de la xarxa del TIB de Mallorca, ha signat un acord de col·laboració amb autoescoles del territori on opera el servei. El conveni té validesa d'un any i es renovarà automàticament per sumar més anys de compromís amb la societat mallorquina.

Aquest nou projecte impulsat per la companyia té com a objectiu promoure la inserció laboral. La divisió establerta a Mallorca del grup Moventia atorgarà una subvenció per als alumnes del curs CAP (Curs d'Aptitud Professional) que estiguin interessats a accedir a ofertes de treball de l'operadora de transport.

Durant el curs, el personal de Moventis donarà a conèixer la companyia i presentarà l'oferta de contractació a l'alumnat. L'oportunitat comptarà amb un procés previ de selecció mitjançant entrevistes individuals, seguit d'una prova de conducció, que servirà per valorar les aptituds de cada candidat al lloc i, finalment, la notificació de la incorporació a la companyia als candidats que hi hagin estat seleccionats.

L'obtenció de la subvenció es lliurarà de manera gradual durant la primera etapa professional a Moventis Illes.

Aquesta iniciativa posa de manifest el compromís amb la societat del grup Moventia. La companyia experta en mobilitat sostenible reforça la proposta d'oportunitats amb la missió d'impulsar el sector laboral.

Miércoles, Febrero 1, 2023
0