Un dels valors de Moventia és el COMPROMÍS (amb les persones i amb la societat) per la qual cosa col·labora activament amb varais associacions i activitats emmarcades en la seva àmplia política de RSC.

Aquest any, el grup Moventia, col·labora amb la 28a edició de La Marató de TV3, que aquest any se celebra el 15 de desembre de 2019 per recaptar fons per a la investigació de les Malalties Minoritàries.

Moventis, el grup de servei de transport públic que forma part de el grup Moventia, ha cedit l'autobús que el programa de TV3 farà servir per recórrer Catalunya amb el comunicador Quim Masferrer acompanyat de diversos convidats, entre les ciutats de Barcelona, ​​Olot, Vic, Tàrrega , Reus. En la seva última parada, a Barcelona agafarà un tren turístic de carrilets Moventis, per a finalitzar el seu recorregut een al Casino de l'Aliança del Poble Nou.

Els col·laboradors de Moventia també han participat fent una aportació econòmica a La Marató. A més, un grup d'empleats seran voluntaris atenent trucades telefòniques diumenge que ve.

 

 

¿Com pots col·laborar amb la Marató de TV3?

  • Pots trucar a l'900 21 50 50 només el dia de la Marató, el 15 de desembre.
  • Per internet
  • Per transferència bancària, a través del següent número de compte: ES94 2100 0555 34 0202122222.

 

Tens tota la informació sobre la Marató de TV3 i com col·laborar, aquí.

dimecres, desembre 11, 2019
0