Moventis és actualment un dels operadors de transport urbà i interurbà més reconegut i amb més cobertura geogràfica a Catalunya, que vetlla per a la mobilitat de les persones en l'àmbit col·lectiu, connecta moltes ciutats, des de Port Bou fins a Cunit, i ofereix tota una tipologia de serveis: el del tramvia a la mateixa ciutat de Barcelona; d'oci, com el Tibibus; serveis especials per a persones amb mobilitat reduïda severa, entre altres. 

També opera, conjuntament amb altres socis, altres modalitats de serveis turístics o d'oci, com el qual ofereix el Barcelona City Tour, el Catalunya Bus Turístic, el Aerobus, que uneix el centre de Barcelona amb l'aeroport, els tramvies de Barcelona amb les dues línies del Trambaix i el Trambesòs, i serveis discrecionals a mesura com els quals ofereix Calella-Moventis per a administracions públiques, congressos, escoles, shuttles, empreses o operadors turístics.

       

Els serveis de Moventis s'ordenen sota les diferents marques com Sarbus, La Vallesana, Transports Ciutat Comtal (TCC), TCC Pamplona, Autobusos de Lleida, Empresa Casas i Sarfa.
Entre els serveis urbans que Moventis ofereix hi ha el de ciutats tan rellevants com Sant Cugat, Cerdanyola, Barberà, Sitges, Vilanova, Sant Sadurní, Pamplona o Lleida.

En total, Moventis opera amb 199 línies, de les quals 75 són d'àmbit urbà, 81 d'àmbit interurbà, 11 de serveis especials, 23 línies nocturnes i 3 internacionals recentment inaugurades, i compta amb una flota de 847 autobusos i 41 tramvies, que donen servei a 70 poblacions i transporten més de 100.000.000 viatgers l'any. La seva infraestructura disposa de 12 tallers i les seves instal·lacions estan situades a les ciutats de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Cerdanyola, Lleida, Begur, Pamplona, i en diversos punts de les comarques catalanes entre el Baix Penedès i l'Alt Empordà.

Consulta les condicions de l'operativa del servei i els preus de l'Estació d'Autobusos de Terrassa, fent click aquí

 

Tota la informació a la teva mà