Sant Cugat és una de les primeres ciutats catalanes d'incorporar un autobús completament elèctric en el servei de transport públic municipal.

A les diferents línies d'autobus del Transport públic de Sant Cugat s'hi pot viatjar amb la gamma de títols de tranport següent:

  • Títols propis: bitllet senzill, T-10, T-jove (estudiant), T-gran (jubilats), T-sènior (pensionistes) 
  • Sistema tarifari integrat: T-10, T-12, T-50/30, T-Familiar, T-Mes, T-Trimestre, T-Jove. Més informació (operadors, zones, tarifes) al web de l'ATM.

La T-10, la targeta ciutadana, el carnet d'estudiant i la T-Jove en els autobusos urbans costarà un 50% menys de manera temporal i exclusivament entre l'1 de setembre i el 31 de desembre de 2022. 

Els títols integrats ATM també tindran bonificacions temporals : consulta'ls aquí 

Recarrega online els teus títols de transport:

Les persones usuàries dels autobusos urbans poden recarregar telemàticament els títols de transport mitjançant una targeta contactless que s’obté a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Posteriorment, es pot recarregar on line  amb paquets de 10, 20, 30 o 50 viatges. Cada recàrrega es bonifica amb un 10% més de viatges. Les targetes T-10 i els bitllets senzills es poden adquirir directament a l’autobús. Aquests títols de transport només són vàlids a les línies del transport urbà de Sant Cugat.

Sistema T-mobilitat: 

Sant Cugat es troba a la primera corona metropolitana (zona 1) i gaudeix d'avantatges. Consulta'ls aquí  

No hi ha incidències destacades
SUBZONA
  • Zona
  • Marca
Entitats col·laboradores