Tramvia

Moventis és soci i operador del Tramvia de Barcelona, tant el del Baix Llobregat com el del Besós. L'any 2004, es va reintroduïr el tramvia a Barcelona, que implicava apostar per un sistema de transport públic que s'adeqüés a les necessitats actuals i futures a l'àrea en la qual presta servei. Els seus avantatges es fan presents en diferents àmbits.

A dia d'avui, el tramvia és un dels serveis de transport públic de la ciutat de Barcelona millor valorats pels usuaris. En l'actualitat, disposa de 41 combois que donen servei a uns 24 milions de passatgers a l'any. Per al futur, existeix el projecte d'enllaç entre el Trambaix i el Trambesós per Avinguda Diagonal, unint, d'aquesta manera, els dos extrems de Barcelona.

 

Autobús

Moventis ofereix serveis en línies interurbanes, urbanes, nocturnes, especials (PMR's) i servei discrecional.

 

Bus Ràpid Transit

El sistema d'autobús de trànsit ràpid o Bus Ràpid Transit és un servei d'altes prestacions per a transport públic. Té com a objectiu combinar estacions d'autobusos d'alta qualitat amb carrils d'autobusos específics, serveis diferenciats i vehicles especials per aconseguir el rendiment i la qualitat d'un sistema de metre o un tren lleuger de superfície, amb la flexibilitat, la simplicitat i el cost d'un sistema d'autobusos.

 

Transports turístics

 

Tota la informació a la teva mà