Experts de Moventis, la vertical de mobilitat col·lectiva de Moventia, van assistir el mes de març passat a la fira referent a nivell mundial del sector turístic: la ITB de Berlín.

Concretament, Stella Guerrero, directora d'operacions de From2, companyia especialitzada en trasllats privats i shuttles integrada a Moventis, va viatjar fins a la capital alemanya per visitar la cita professional dedicada a la indústria turística. La trobada va reunir companyies i professionals amb els quals l'experta de la companyia va poder tancar acords estratègics i planificar projectes futurs enfocats en les necessitats de mobilitat derivades del turisme.

Seguint l'aposta internacional de l'empresa, Júlia Farré, directora de desenvolupament de negoci de Moventis, va assistir en representació de la companyia al recinte firal que acull més de 200 expositors d'origen francès i internacional, Clermont-Ferrand. El saló que reuneix actors del transport públic i la mobilitat sostenible es va celebrar a la ciutat francesa del 17 al 19 d'octubre.

D'altra banda, Stella Guerrero, en representació de Moventis i de la mà de From2, va assistir al World Travel Market London 2023, convenció de referència que congrega a empreses expositores i professionals de la indústria turística, durant els dies 6, 7 i 8 del mes de novembre. L'experta va tenir l'oportunitat de conèixer les últimes novetats del sector turístic i de mostrar al públic internacional les línies d'acció dutes a terme per la vertical de mobilitat col·lectiva en els últims anys.

L'assistència a trobades professionals ha suposat un reforç en el compromís en innovació i sostenibilitat enfocada en la mobilitat i la indústria turística, que duu a terme Moventis. Així mateix, la presència dels seus especialistes va contribuir a projectar la visió de negoci de la companyia en un pla internacional.

dimecres, novembre 15, 2023
0