Sabadell, Juny 2021. L’Ajuntament de Sabadell ha arribat a un acord de col·laboració amb Moventis per formar  professionals del transport a la ciutat. L’objectiu del curs, que compta amb la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per a l’habilitació de nous professionals, és oferir la formació requerida per a la presentació a les proves per a l’obtenció del carnet de conduir D i per als exàmens del CAP inicial -viatgers. Després d’obtingudes les habilitacions, Moventis ofereix al 40% de l’alumnat la possibilitat d’incorporar-se al grup d’empreses de la companyia amb un contracte indefinit.

 

Aquesta formació, que s’impartirà a càrrec d’APTIBUS, centre formatiu de Serveis Professionals per la Conducció i col·laborador de Moventis, es durà a terme a les instal·lacions municipals, amb  290 hores de duració. Està prevista per grups de 15 persones i s’iniciarà durant la segona quinzena de juliol. El curs serà presencial de dilluns a divendres en horari de  09h a 15h. Els requisits imprescindibles per poder optar al curs és ser major de 24 anys, tenir certificat ESO o equivalent,  carnet de conduir B i la inscripció al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) o alternativament  com a demandant de millora d’ocupació.

 

Les persones interessades en aquesta activitat s’han d’inscriure a les ofertes de treball publicades al web municipal  sabadelltreball.cat per optar al curs. Les persones que encaixin amb el perfil sol·licitat i reuneixin el requisits seran convocades a la sessió informativa telemàtica prevista el dia 29 de juny. Des de l’Ajuntament es col·labora amb Moventis en tot el procés de selecció de l’alumnat, seguiment de la formació i en la cessió de l’espai per poder dir a terme l’activitat.

 

La signatura de l’acord s’ha celebrat aquesta setmana de la mà de la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González, la VP Corporatiu, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, Sílvia Martí, i el responsable de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC,  Àlex Llovet a l’edifici del Vapor Llonch, seu de Promoció Econòmica de Sabadell. 

 

En paraules de Montse González,  tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell: “desitgem que aquesta col·laboració público privada sigui l’inici d’un camí que permeti formar més i millors professionals i, a la vegada, donar una oportunitat laboral a persones que estan en situació d’atur i en recerca de feina”.

 

Unes declaracions sobre les quals Sílvia Martí, VP Corporatiu, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, afegeix: “estem molt satisfets amb aquesta iniciativa que posem amb marxa amb l’Ajuntament de Sabadell i que compleix un dels nostres valors fundacionals com empresa, com és el d’estar al costat de les persones i contribuir a construir una societat millor amb accions com aquesta que iniciem, per impulsar la formació i la inserció de la ciutadania al món laboral en el sector de la mobilitat”.

 

Fotografia: d'esquerra a dreta, Manuel Alguacil Vilchez, conductor de Moventis SARBUS; Montse González, tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell; Àlex Llovet, responsable de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC; Sílvia Martí, VP Corporatiu, Comunicació Interna i Institucional de Moventia; i Agustí López, Director de RRHH de Moventia.

Per a més informació consultar: https://www.sabadelltreball.cat/inici/noticies/103259-vols-ser-conductor-a-de-bus

 

dilluns, juny 21, 2021
0