El servei urbà de Sant Sadurní d'Anoia, operat per Moventis TCC, compta ja amb el nou model amb tecnologia híbrida, que incorpora un motor elèctric de 14kw i 220Nm de par màxim, i juntament amb el de combustió, permetrà una reducció de partícules del 85% i d’un 22% d’emissions de gasos d’efecte hivernacle, a més de la millora en eficiència, amb un estalvi del 8,5% en combustible.

El nou bus urbà, un Mercedes Citaro Hybrid, té una longitud d’una mica més de 10 metres i mig i pot transportar a 30 passatgers asseguts i 46 drets.

El vehicle compta amb un espai adaptat per a cadira de rodes, així com dues rampes d’accés, una que és elèctrica automàtica i una altra de manual, a més d’un interior més agradable i confortable per als passatgers. Disposa de cinc punts USB de càrrega de dispositius electrònics, dos monitors de 21 polzades i climatització per als passatgers.

Durant tota la tarda els veïns i veïnes que s’han acostat a la plaça de l’Ajuntament han pogut conèixer més detalls del nou bus i pujar a l’interior del vehicle. També s’ha obsequiat als més petits amb un conte per pintar.

Per a més informació sobre el servei, els horaris i el seu recorregut podeu visitar el web bussantsadurni.cat.

divendres, abril 28, 2023
0