Transports Ciutat Comtal treballa des de la seva creació com a empresa en el transport de persones de mobilitat reduïda severa.

Així Transports Ciutat Comtal, S.A. des de la seva creació l'any 1991 ha experimentat un creixement continuat en aquesta branca de la seva activitat, i s'ha convertit en una de les empreses mes especialitzades d'Europa en el transport de persones amb disminució, així com en la realització de serveis característics dissenyats a mesura de l'entitat o administració que els sol·licita, caracteritzant-se per una preocupació en la cura dels detalls.

La seva activitat en aquest sector es va iniciar l'any 1992 amb el transport de persones amb mobilitat reduïda severa a Barcelona. Aquell mateix any realitzem el transport dels Jocs Paralímpics.

Des d'aquell moment diverses administracions han confiat en Transports Ciutat Comtal per realitzar aquesta activitat en el seu àmbit d'actuació. Les administracions per les quals Transports Ciutat Comtal actualment està realitzant serveis són:

  • Ajuntament de Barcelona - Entitat Metropolitana del Transport
  • Consell Comarcal del Baix Llobregat
  • Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya
  • Consell Comarcal del Garraf

La singularitat i a l'hora les característiques especials del públic a qui van dirigits aquests serveis ha motivat que des del primer moment a la nostra empresa existit una sensibilitat especial per la qualitat del servei i l'atenció al client.

Centres d'Educació Especial del Consell Comarcal del Garraf
Per a sol·licitar informació sobre els persones que poden fer ús del servei, adreceu-vos al telèfon 93.810.04.00

Tota la informació a la teva mà