El transport a demanda (DRT) és un tipus emergent de transport flexible en què els vehicles poden ajustar la seva ruta en temps real i en funció a la demanda, en lloc de seguir una ruta fixa o un horari predeterminat. Per tal que funcioni sense problemes i serveixi millor a cada passatger, una flota de vehicles hauria de poder recollir i deixar els passatgers en llocs que estiguin el més a prop possible del seu destí original i final, i això ho està fent possible la tecnologia Shotl

Des de març de 2017, la plataforma de Shotl ha estat revolucionant el transport a demanda, ja que pot fer coincidir a múltiples passatgers que van en la mateixa direcció amb un vehicle disponible. Aquest innovador programari ofereix una oportunitat als operadors de transport i municipis, ajudant-los a fer un millor ús del seu transport al llarg de les rutes amb baix nombre d'usuaris; reforçant els serveis amb autobusos a demanda.

La implementació de la tecnologia Shotl ha ajudat a proporcionar una millor oferta general de serveis de transport públic en àrees amb una demanda molt baixa, sobretot en les localitats on els serveis regulars d'autobús no són assequibles, com els barris rurals i suburbans. En aquest moment, els plans pilot tant a València (Espanya) com a Lisboa (Portugal) estan ajudant a millorar el servei i l'accessibilitat per als passatgers amb discapacitats físiques. La funció de les autoritats de transport en aquests casos és oferir un servei social, en lloc de desenvolupar una solució estrictament orientada al negoci.

En només dos anys, la plataforma Shotl ha arribat a 9 països diferents i s'està convertint ràpidament en una eina essencial per a:

  • Empreses de transport públic interessades a millorar les seves operacions.
  • Administracions que estiguin disposades a oferir iniciatives innovadores de transport als seus ciutadans.
  • Taxis a la recerca de nous models de negocis compartits.
  • Parcs empresarials i campus universitaris que ofereixen transport intern per a empleats i estudiants.

L'equip de Shotl està buscant associar-se amb operadors de transport i autoritats municipals de tot el món. Podem ajudar a proporcionar solucions innovadores que facin realitat la mobilitat sostenible. En proporcionar tota la tecnologia, el coneixement i l'assistència tècnica necessaris, podem fer que els serveis de transport siguin més flexibles, accessibles, eficients pel que fa a energia i rendibles.

Si està interessat en obtenir més informació sobre la plataforma d'autobusos a demanda Shotl o desitja concertar una reunió amb un dels nostres associats, contacti'ns en

A Shotl estem orgullosos de la nostra missió i estem fermament enfocats a crear un nou tipus de mobilitat que pugui alliberar a les nostres ciutats dels automòbils. Perquè compartir és millor que ser amo, construïm carrers més segurs i saludables.

Notícia de https://shotl.com/

dijous, abril 11, 2019
0