Amb motiu de la celebració del Saló internacional de l'estudiant i l'ocupació, durant els dies 14 i 15 de març una villavesa informativa estacionada en la Plaça del Palau de Congressos de Baluarte va mostrar als visitants els últims avanços tecnològics d'informació i comunicació que estan al servei del Transport Urbà Comarcal.

Amb l'ajuda de personal experimentat, i a través de diferents aplicacions, els estudiants van poder aprendre a planificar els viatges, com saber el temps real d'espera de l'autobús i com estar informats de les incidències en el servei. 

El BUS-INFOTUC serveix per a donar a conèixer les noves tecnologies de la informació adaptades al Transport Urbà Comarcal en l'entorn adolescent (pre- universitari), amb la finalitat de potenciar la seva utilització enfocat a un públic objectiu jove, especialment sensibilitzat amb les novetats tecnològiques i potencialment compromès amb criteris mediambientals.

L'any passat al voltant de cinc-centes persones van poder aprendre a través d'exposicions contínues el funcionament de la pàgina web ”www.infotuc.es”, de l'App “La teva villavesa”, dels Codis QR, de Google Transit i la informació en temps real d'incidències del compte de MCP de Twitter. També s'ha donat resposta detallada a qualsevol sol·licitud d'informació relativa al servei del Transport Urbà.

dilluns, abril 8, 2019
0