Enmig d'aquesta difícil conjuntura, la xarxa d'autobusos évolitY del Pays de Montbéliard celebra el seu primer aniversari. A causa d'aquesta situació excepcional i en compliment de les mesures de seguretat imposades pel govern, els equips de Moventis Pays de Montbéliard no podran celebrar l'ocasió amb la clientela.
L'epidèmia de COVID-19 està causant una crisi sense precedents. El confinament que venim suportant des de fa gairebé 2 mesos ha provocat una important contracció de l'activitat en gairebé tots els sectors econòmics, inclòs el transport urbà. Al març, els gairebé 700.000 desplaçaments mensuals es van reduir a 500.000 i Moventis Pays de Montbéliard preveu que aquesta xifra descendeixi fins a gairebé zero el mes d'abril. Des de l'inici del confinament, s'ha registrat una caiguda del 99% en la validació i venda de bitllets.

Coherència en matèria d'higiene i seguretat
Res més decretar-se el confinament, la xarxa évolitY va reaccionar davant la situació: va adoptar i continuarà adoptant totes les mesures de seguretat necessàries per a protegir al passatge que fan ús dels seus vehicles i perquè els conductors i conductores d'autobusos, aquests herois i heroïnes anònims, puguin exercir amb tranquil·litat la seva missió de servei públic. Moventis compleix amb els seus compromisos: com explica el departament de Comunicació, "Els autobusos es desinfecten cada dia. En els vehicles articulats, l'entrada es realitza per la porta núm. 2 i la sortida, per les portes núm. 3 i 4. S'han adaptat les condicions d'atenció de l'operadora de l'estació de Montbéliard i dels assessors i assessores telefònics; i els conductors/res s'aïllen del passatge per a evitar qualsevol contacte". S'han repartit gels hidroalcohólicos a tot el personal; hi ha guants a la disposició del persona de conducció i del personal de camp abans d'incorporar-se als seus llocs i actualment s'estan fabricant màscares de tela perquè els empleats i empleades de la xarxa évolitY puguin treballar amb absoluta seguretat després de la desescalada."
Encara que el confinament ha deixat un sabor amarg als equips de Moventis Pays de Montbéliard, que havien preparat la celebració del primer aniversari, la clientele pot estar segura que "els tenen guardades boniques sorpreses tan aviat com la situació ho permeti ", ens confia Moventis Pays de Montbéliard.

dimecres, maig 20, 2020
0