Divendres passat, 10 de novembre, Moventia va rebre la visita de Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola del Vallès i vicepresident de l'àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El representant institucional va anar a la seu central de Moventia, situada a Sant Cugat del Vallès, acompanyat per part de la seva comitiva. Concretament, Conchi Martínez, regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès; Santiago Costa, coordinador general del consistori; Alexandra Moreno, cap del gabinet de la institució; Joan Maria Bigas, director de l'àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat del AMB i Ángel Vázquez, coordinador de l'entitat metropolitana van ser els representants locals i metropolitans que el van acompanyar.

L'alcalde i la seva comitiva, guiats per part de l'equip directiu de la multinacional familiar de transport, van realitzar un recorregut per la seu de Moventia. Després de conèixer els seus departaments i atendre les explicacions de cadascun dels serveis de l'empresa, es van reunir juntament amb la direcció del grup.

La visita va resultar enriquidora i va suposar una gran oportunitat, tant per a l'empresa com per a les institucions, que van definir un full de ruta amb l'objectiu de col·laborar conjuntament per a millorar les connexions de transport del municipi vallesà i de l'àrea metropolitana de Barcelona.

dimecres, novembre 15, 2023
0