L'equip "Teaming" de TCC Pamplona, a través de micro donacions d'un euro de les nòmines de prop de 220 treballadors, ha acumulat més de 3.000€ per recolzar dos projectes; sobre el dany cerebral i un altre sobre la malaltia ELA. Així mateix, TCC Pamplona, també dóna un euro més per cada empleat que participa en la iniciativa.

La meitat, 1.500 euros, van ser destinats per a l'Associació de Dany Cerebral de Navarra (Adacen). L'objectiu d'aquesta associació és atendre a persones que han sofert dany cerebral i a les seves famílies, a través de rehabilitació, promoció de l'autonomia i integració de les persones amb Dany Cerebral Adquirit (DCA).

Aquests 1.500 euros, serà destinada per "Tornar a viure: joves amb dany cerebral adquirit reconstrueixen la seva vida amb Adacen". Aquest projecte està dirigit per a persones d'entre 18 i 35 anys, amb dany cerebral adquirit produït majoritàriament per accidents de trànsit.

L'altra meitat dels 3.000 euros recollits pels treballadors de TCC Pamplona, s'han destinat a l'associació ADELA Navarra. L'objectiu de la qual és ajudar a malalts i familiars de malalts d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). L'ajuda rebuda significa el 5% del pressupost anual que compte l'associació ADELA. Montxo Iriarte, membre de l'associació ADELA Navarra va explicar: "Per a nosaltres és una ajuda molt important. Agraïm moltíssim tant a l'empresa com als treballadors de TCC". 

El "Teaming" de TCC Pamplona acumula ja un total de 9.000 euros donats des que van començar amb aquesta iniciativa solidària amb la La Fundació Síndrome de Dravet va ser la primera a rebre 1.500 euros al febrer de 2017. Mesos després, van entregar un altre xec del mateix valor a l'Associació Eunate Elkartea i aquest febrer de 2018, 'Ajudem a Nerea-Nereari Iaguntzen' i l'Associació ADHI per al tractament i estudi del dèficit d'atenció, hiperactivitat i impulsividad.

dijous, maig 31, 2018
0