Moventia, empresa líder en mobilitat sostenible, ha anunciat canvis en la seva organització, per consolidar el creixement del grup en els darrers anys.   

Toni Sánchez Poveda, amb una llarga trajectòria en empreses del sector retail i una gran capacitat de lideratge i gestió d’equips, assumeix la direcció general d’Automòbils de Movento. Sánchez Poveda s’ha mostrat molt satisfet pel nomenament i ha explicat que el nou càrrec suposa un repte professional i personal que l’il·lusiona. Alhora, s’ha mostrat molt agraït amb la companyia per fer-li confiança. 

Al mateix temps, Moventia ha fet públics altres canvis en el seu organigrama, que impliquen una reordenació més àmplia. En el cas de Moventis, branca especialitzada en el transport col·lectiu de viatgers, Miquel Martí Pierre ja va assolir la direcció general de Transports Discrecionals, oci i turístic que sumen a l’àrea de responsabilitat d’Expansió del grup, Juan Giménez de Servei de Transports Regulars i Jordi Cabañas de Bicicleta Pública i Diversificació.

Respecte a Movento, Santi Colomer ha assumit la direcció general de Diversificació de Movento, i al seu torn, Sandra Llunell és la nova directora de Màrqueting de Moventia.

Amb la nova organització, Moventia enforteix el seu capital humà i es prepara per afrontar els nous reptes en matèria de mobilitat sostenible.  

dimecres, abril 10, 2019
0