Moventis compta amb les principals certificacions de seguretat que s'apliquen al sector del transport i serveis turístics, gràcies als protocols d'actuació establerts davant els riscos derivats del Covid-19.

D'una banda, ha obtingut la certificació APPLUS + de Protocols d'Higiene i Control per la qual es garanteix el compliment de les noves exigències en els requisits de neteja, higiene, control i organització de la seva activitat.
Aquesta certificació, realitzada a través de l'avaluació externa per part d'una entitat independent com Applus +, recull aspectes relacionats amb l'entorn físic i mesures higièniques bàsiques, mesures tècniques, mesures organitzatives, control del personal laboral i mesures de control d'accés de la seu corporativa de Moventia i de totes les empreses que formen part de Moventis, tant en la seva activitat de línies regulars com de serveis discrecionals i turístics.
 
D'altra banda, Moventis compta amb el segell ICTE Tourism de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, centrada en l'activitat de les empreses del grup que realitzen transports i serveis turístics, amb abast als més de 500 vehicles que conformen la flota, empleats i centres de treball.
 
L'objectiu de la consecució d'aquestes certificacions no és altre que generar la confiança entre els clients, empleats i usuaris dels serveis de mobilitat de Moventis, contribuint a reduir els riscos i complint amb els estrictes protocols d'higiene i control implementats per l'empresa arran de la situació extraordinària produïda per la recent crisi sanitària.

dijous, juliol 2, 2020
0