D’aquesta manera, des del passat mes d’octubre, els treballadors de l’aeroport es poden moure entre les diverses instal·lacions, gràcies al servei de Shotl.

En total, hi ha operatius tres shotl que ofereixen el servei de dilluns a divendres des de primera hora del matí fins a última hora del dia. De moment, el servei ha estat tot un èxit entre els treballadors i en només dos mesos, octubre i novembre passats, el nombre de trajectes a la setmana ha incrementat de 169 a 498.

Gràcies a aquest servei, es millora la sostenibilitat, es redueix la dependència del cotxe i es fomenta el companyonia i el bon ambient entre els treballadors.

Tercer Shotl a Sant Cugat 

El mes passat, es va posar en funcionament el tercer bus a demanda a la ciutat de Sant Cugat del Vallès. El servei s’ofereix al barri de Can Trabal, i cobreix una àrea de 1,6 km2 i té un total de 24 parades. En nomes sis setmanes la quantitat de viatgers ha augmentat un 12%. El servei es presta amb un autobús de 16 places, amb espai habilitat per una cadira de rodes.

dimecres, febrer 12, 2020
0