Moventia amb la Mataró dóna l'oportunitat de viure en directa La Marató en un espai únic. El dia 15 de desembre, part de l'emissió de TV3 es farà dins d'un autocar de 2 plantes on anirà recorrent Catalunya. En Quim Masferrer, serà qui portarà el timó del viatge entrevistant els principals protagonistes de la jornada. A més, podràs gaudir de música en directe dins del vehicle i més d'una sorpresa.

Per tal que no et perdis res, i puguis assistir de primera mà a un moment inèdit, et proposem venir dins del nostre autobús en una de les tres etapes:

 

1a Etapa

- Recollida a les 9:45 am a El Sucre (C/ de la Llotja, VIC)

- Arribada a les 11:27 am al Camp de Futbol (C/ Estadi, Olot)

2na Etapa

- Recollida a les 11:30 am al Camp de Futbol (C/ Estadi, Olot)

- Arribada a les 14:01 pm al Teatre Ateneu (Pl. Carme, Tàrrega)

3ra Etapa

- Recollida a les 16:00 pm al Teatre Fortuny (C/ Sant Joan, Reus)

- Arribada a les 18:16 pm al Rambla del Poblenou (C/Llull 184, BCN)

 

Com participar?

En el Twitter de @MoventisInfo i @GrupMoventia s'aniran fent publicacions referents al sorteig. En aquells posts, fes RT i comente'ns a quina etapa t'agradaria assistir. El sorteig és vàlid fins dijous. Seguidament publicarem per les mateixes xarxes socials els guanyadors i us recordarem les pautes.

 

Recordatori

- Has d'estar puntual a l'etapa corresponent. El bus no espera.

- Podràs fer fotos, vídeos, InstaStories, etc.

- Tingues en compte, que el viatge només és d'anada! La persona guanyadora ha d'ocupar-se de retornar amb mitjans propis, un cop finalitzada l'etapa que li ha estat adjudicada dins del bus.

 

Molta sort!  :)

 

 

Clica aqui per veure les bases legals.

dimarts, desembre 10, 2019
0