TCC Pamplona, del Grup Moventia, ha tornat a confiar en Vectia, empresa del grup CAF, i incorpora dos busos elèctrics més en els seus serveis a la capital navarra.

L'acte de presentació va tenir lloc a l'aparcament de la Universitat Pública de Navarra, on es van presentar aquests dos nous autobusos híbrids de Vectia, entre altres. Van assistir a l'esdeveniment el president de la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona, Aritz Ayesa, i el conseller delegat del Grup Moventia, Josep Maria Martí.

El model dels dos nous busos és un Teris.10 Hybrid, de dimensions de 10,7 metres de longitud i 2,44 metres d'ample. La seva tecnologia híbrida redueix les seves emissions contaminants un 30%, disminuint al seu torn el percentatge de gasos de CO2. A més, disposen d'un sistema Start&Stop, tres portes, espai reservat per a cadira de rodes amb rampa doble com a accés a l'exterior, i capacitat de 78 passatgers.

L'autobús Teris.10 Hybrid té les dimensions i configuració energètica perfectes per al seu ús en ciutats amb carrers de difícil accés i en rutes amb una demanda de transport urbà delimitat.

TCC repeteix amb Vectia a la ciutat de Pamplona, on actualment ja utilitza tres unitats Veris.12 Hybrid i sis unitats Veris.12 Fast Charge, els quals es mouen de forma 100% elèctrica. Paral·lelament, Moventia ja havia confiat en Vectia per als seus trajectes amb unitats de Teris.10, resultat de la bona experiència és la incorporació de dos models més en TCC.

dilluns, juliol 29, 2019
0