Per aquest motiu, la neteja i desinfecció d'aquests espais són una qüestió fonamental tant per als fabricants com els operadors. I és que els seients són un dels elements interiors més propensos acumular brutícia.

En aquest sentit, TCC Pamplona conscients d'aquesta realitat, han apostat, des de fa temps, pel sistema Is-Pure per als seus seients, que aporta una protecció antibacteriana, frena la formació d'olors, ofereix protecció, millora la higiene i confort. Is-Pure es basa en l'acció dels ions de plata (Ag +).

Segons ha explicat Ramon Palau, gerent de TCC Pamplona, ​​"som pioners en aquest sentit, perquè ja vam fer proves amb el teixit abans fins i tot que fos comercialitzat, fa uns set anys. Així mateix, les noves unitats que ens arribaran al juny també incorporen aquesta tecnologia", ha detallat.

En relació amb la neteja dels seients, Palau ha afirmat  "parlem d'una cosa que no es veu, que l'usuari no percep, però que s'emmarca en la nostra línia de millora contínua. Estem per la tasca d'investigar i introduir tot allò que pugui contribuir a un millor servei a l'usuari. És un motiu més de seguretat".

Informació de Nexobús.

dimecres, març 11, 2020
0
Tags: