El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementa l’oferta en el corredor entre Barcelona, Cerdanyola i la UAB amb 15 noves expedicions d’anada i 16 de tornada els dies lectius. A més, també creix l’oferta de serveis del mes d’agost amb 30 noves expedicions per sentit, per a la primera setmana d’agost, i 3 noves expedicions per sentit, per a la resta dels dies feiners del mes d’agost. Per últim, també augmenta el nombre d’expedicions en cap de setmana amb 1 nova expedició per sentit els dissabtes feiners i 8 noves expedicions per sentit els diumenges i festius.

Aquests nous horaris impliquen la inversió de 2 nous vehicles amb targeta ambiental. Aquesta nova oferta suposa passar a disposar d’una freqüència mitjana entre Barcelona i Cerdanyola del Vallès de 15 minuts els dies lectius.

La línia entre Barcelona i la UAB va transportar 1.103.095 viatgers l’any 2019, xifra que suposa un increment del 20,75% respecte l’any anterior.

D’aquesta manera, el Departament de Territori i Sostenibilitat continua avançant en el seu compromís de millora de la mobilitat a la zona de baixes emissions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (ZBE) en vigor des de l’1 de gener de 2020.

dilluns, març 2, 2020
0