SARBUS: des dels anys vuitanta, ofereix serveis de mobilitat en el Vallès Occidental i la connexió amb Barcelona.

 

Descobreix més sobre Sarbus

SARFA: fundada en 1921, és una de les signatures més emblemàtiques del transport públic a les comarques de Girona. La seva activitat es basa en el transport de passatgers en la Costa Brava i servei discrecional per tota Europa.

 

Descobreix més sobre Sarfa

CASAS: amb més de 75 anys d'història però amb un esperit innovador, enllaça el Maresme amb Barcelona.

 

Descobreix més sobre Casas

 

AUTOBUSOS DE LLEIDA disposa de 16 línies a la ciutat de Lleida. És una de les flotes més modernes ja que el 25% del parc té menys d'un any d'antiguitat.

 

Descobreix més sobre Autobusos de Lleida

TRANSPORTS CIUTAT COMTAL (TCC) duu a terme els serveis especials de persones amb mobilitat reduïda severa, fonamentalment a la ciutat de Barcelona.

 

Descobreix més sobre TCC

Sarbus (Moventis) és soci i operador del Tramvia Metropolità del Baix Llobregat i del Besós.

La reintroducció del tramvia, l'any 2004, va implicar apostar per un sistema de transport públic que s'adapta a les necessitats actuals i futures a l'àrea en la qual presta servei. Els seus avantatges es fan presents en diferents àmbits.

 

Tota la informació a la seva pàgina web.

Barcelona City Tour és el servei oficial de transport turístic de Barcelona operat per la unió de tres companyies del sector turístic i de transport de passatgers. Aquestes, pioneres en el desenvolupament del turisme a Espanya, han posat tota la seva experiència i prestigi al servei de Barcelona City Tour, permetent configurar el que, en opinió de molts experts, és probablement el millor servei de visita turística amb itinerari fix que opera a les grans ciutats europees.

 

Tota la informació a la seva pàgina web.

 

 

Es tracta d'un servei de transport urbà, interurbà i escolar de l'Aglomeració Pays de Montbéliard, al franc comtat del nord-est de França, fronterer amb Suïssa, on es dóna servei a 72 municipis.

El servei de Moventis – Pays de Montbéliard es desenvolupa gràcies al treball diari de 215 professionals, 65 autobusos propis urbans i 50 subcontractats.

Veure més a la seva web www.ctpm.fr 

Carrilets Turístics es va incorporar a la família de Moventia l'any 2017. Es tracta d'una empresa capdavantera a Espanya en trens turístics, amb una llarga experiència de més de 20 anys. Té a la seva disposició 13 trens turístics i 3 autobusos turístics de doble pis situats a Mallorca. 

Per saber més sobre Carrilets Turísitcs fes clic aquí.

Emilio Seco es va incorporar a la família de Moventis l'any 2017 amb el seu servei discrecional d'autocar a Mallorca

És experta en el transport escolar i adaptat. Col·labora activament amb l'Associació Mallorquina de Disminuïts Psíquics (amadip) i amb el foment de l'esport juvenil patrocinant clubs i associacions esportives.

Autocars Pujol es va incorporar a la família de Moventia, sota el paraigua de Moventis, al febrer de 2018. 

Autocars Pujol ofereix serveis de transport discrecional a la zona de Catalunya i també disposa de servei de transport regular urbà i interurbà. Pots veure més sobre l'empresa accedint a la seva pàgina web aquí.

Autocars IZARO forma part de la família de Moventia des del passat 25 de maig de 2018, sota el paraigua de Moventis.

Autocars IZARO amb més de 48 anys d'experiència que la situen com una de les millors opcions en els serveis de mobilitat i lloguer de vehicles i autocars per a totes les activitats d'oci, turisme, incentius, congressos, convencions, escoles i grans esdeveniments amb els millors estàndards de qualitat. Pots veure més sobre l'empresa accedint a la seva pàgina web aquí.

Tota la informació a la teva mà