Atención al cliente:
972 35 20 64
De dilluns a diumenge
de 8:00 a 20:00h

La teva empresa de trenets turístics

Descobreix tota l'experiència i servei que Carrilets Turístics posa a la teva disposició perquè arribar al teu destí sigui el més còmode possible.

Des de 2017, s’incorpora l’empresa Carrilets Turístics a la família de Moventia, sota el paraigua d’activitats de Moventis.

Carrilets Turístics és una empresa líder a Espanya en trenets turístics, amb més de 20 anys d'experiència, gestiona actualment, mitjançant concessions, els trenets de les ciutats/zones d’Alcúdia, Cales de Mallorca, Can Picafort, Portocristo, Vitòria, l’Escala i Sant Feliu de Guíxols. A més gestiona els autobusos turístics de doble pis a Mallorca en la modalitat de turístic reiterat.

Amb aquesta adquisició s’incorporen a Moventis 20 col·laboradors, 13 trenets i 3 autobusos de doble pis turístics.

¿Quins son els nostres serveis de trens turístics?

Actualment gestionem, mitjançant concessions, els trens de ls ciutats o zones de:

 

Contracte un tren turístic amb Moventis

Descobreix una experiència inoblidable viatjant a bord dels vagons dels nostres trenets turístics amb Moventis, amb una capacitat d'unes 60 persones. El transport ideal per a festes, esdeveniments i campanyes publicitàries, especialment dissenyats per a recorreguts turístics, per zones de platja o muntanya.

Realitzem serveis de lloguer de trens turístics per tota la geografia nacional. Sol·licita'ns pressupost sense compromís!: infomoventis@moventia.net