Moventis i l'Ajuntament de Llançà han posat en marxa el Llançà Bus, un nou servei de transport públic amb autobús que neix amb el propòsit de connectar el nucli urbà amb les platges del municipi de Llança durant aquest estiu.

La nova línia, que opera concretament aquest mes de juliol i agost, realitza un total de 8 expedicions diàries, en dues rutes, que contemplen 19 parades en punts d'interès per als veïns de la zona, com les principals platges, estacions de tren i centres de salut.

El Llançà Bus, que compta amb una capacitat de 26 places, més la del conductor, està especialment equipat per a garantir la seguretat dels seus viatgers. El vehicle està adaptat per acollir passatgers en cadira de rodes i disposa de 5 elevadors perquè nens i nenes de més de 3 anys viatgin amb la màxima seguretat.

El Llançà Bus disposa a més de la certificació Applus + de Protocols d'Higiene i Control, que avala el compliment de les noves exigències en els requisits de neteja, higiene, control i organització de la seva activitat. També compta amb el segell ICTE Tourism de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, centrat en l'activitat de les empreses del grup de realitzen transport i serveis turístics.

Martes, Julio 6, 2021
0