Moventis TCC Pamplona, pertanyent al grup Moventia, ha estat distingida com a “Empresa de l'Any 2022” per la revista especialitzada Autobuses & Autocares, a la 30 edició dels seus Premis “Las Empresas del año”.

Concretament, la companyia s'alça amb aquest guardó a la categoria de 'Transport Urbà', en reconeixement a la seva qualitat de servei, a la implementació de noves tecnologies ia la seva experiència en el transport públic de viatgers, una tasca que desenvolupa a Pamplona i la seva Comarca des de l´any 2009.

Moventis TCC Pamplona compta amb una flota de 160 autobusos, equipada amb la tecnologia més avançada. En aquest sentit, incorpora un sistema de localització potent i renovat (SAE), de ticketing, wifi i informació en temps real a través d'aplicacions WEB i app amb predicció del grau d'ocupació.

A més, la companyia ha estat precursora a nivell europeu en la introducció de vehicles propulsats per energies alternatives per assolir emissions neutres al transport (primer pilot de bus elèctric a Europa, primera línia 100% elèctrica d'Espanya, etc.).

Aquest guardó reconeix l'esforç de Moventis TCC Pamplona per assolir una integració total amb la societat de Pamplona i la seva comarca a través de compromisos i acords amb diferents entitats i agents socials durant aquests dotze anys.

Tot això ha estat determinant per als membres del jurat d'aquests guardons, que han valorat molt positivament la tasca de Moventis TCC Pamplona per assolir la màxima satisfacció dels usuaris d'aquest servei de transport públic.

Segons Ramón Palau, gerent de Moventis TCC Pamplona: “És una satisfacció rebre aquest guardó de la mà de la revista especialitzada Autobuses & Autocares, que suposa també un reconeixement a la tasca de tot el personal que compon TCC Pamplona”. I afegeix: “Aquesta distinció ens empeny a continuar treballant diàriament en el desenvolupament de solucions de mobilitat innovadores i sostenibles, en el nostre compromís per garantir una experiència de viatge segura i satisfactòria a totes les nostres persones usuàries i, alhora, respectuosa amb el medi ambient”.

Miércoles, Diciembre 1, 2021
0