Foto: (d’esquerra a dreta) Josep Alberich, Miquel Martí Pierre, Sílvia Martí, Antoni Abad, Alicia Bosch, Miquel Martí Escursell, Manel Larrosa, Josep Mª Martí, Gabriel Torras i Oriol Alba.

 

Moventis s'ha adscrit recentment a l'associació FEMVallès, l'associació d'entitats econòmiques, sindicals professionals i socials que treballa amb l'objectiu de potenciar l'economia i superar la condició de perifèria metropolitana.

Amb motiu d'aquesta recent adhesió, una representació de Moventia, entre els quals Miquel Martí Pierre, Director General de Moventis Discrecional i representant de Moventis a l'associació, van rebre els representants de FEM Vallès a les instal·lacions de Moventia a Sant Cugat del Vallès, el passat 11 de maig. La visita va servir per presentar la feina realtizada per FEMVallès durant aquests últims 10 anys i per tractar conjuntament les propostes de millora de les infraestructures i de la mobilitat al territori.

Per part de l'associació van assitir a la visita:  Toni Abad,  president de FemVallès i de CECOT;  Oriol Alba,  secretari general de CECOT; Alícia Bosch, presidenta del Centre Metal·lúrgic i CIESC; Manel Larrosa, arquitecte i membre de ViaVallès; Arnau Vilà, secretari tècnic de FemVallès i Gabriel Torras, director general del Centre Metal·lúrgic. Per part de Moventia, hi van estar presents:  Miquel Martí Escursell, president de Moventia; Josep Mª Martí Escursell, conseller delegat de Moventia VP executiu Moventis, Sílvia Martí, VP Corporativa Moventia i Miquel Martí Pierre, Director General de Moventis.

Lunes, Mayo 16, 2022
0