La cotxera de Malgrat de Mar, de Moventis, ha rebut avui la visita institucional de diversos representants de l’Ajuntament de la població, encapçalats per l’Alcaldessa, Sònia Viñolas, així com per set regidors del consistori, i el cap de policia de la localitat. Tots ells han tingut l'oportunitat de fer un recorregut guiat per les instal·lacions, podent així conèixer de primera mà el funcionament dels diferents espais, com el taller mecànic, la campa, zona de subministrament de carburant, de neteja, o les oficines.

Durant la visita, han estat acompanyants per Miquel Martí Pierre, Director General de Moventis Discrecional, qui ha explicat que “la nova cotxera està dissenyada i enfocada a ser un mirall dels nostres valors, donant el màxim confort als nostres col·laboradors, procurant utilitzar recursos sostenibles amb el fi de cuidar el medi ambient i formar part de l’entorn sense causar cap perjudici”.

Moventis es va instal·lar a la cotxera el 2019 amb una visió clara de futur, apostant per Malgrat de Mar com a ubicació estratègica. La cotxera, ubicada a l’antiga fàbrica Henkel, compta amb una superfície de 80.000 m2, on s’allotgen un centenar d'autobusos de la xarxa de Moventis, amb una capacitat màxima per 400 vehicles.

Convertida en un emplaçament clau pel transport de passatgers de la zona, des de la cotxera de Malgrat de Mar, Moventis dona servei a l'operativa de tour operadors, agències de viatges, transports escolar, desplaçaments d’entitats esportives, etc.

Miércoles, Mayo 18, 2022
0