El passat 24 d’octubre, representants del Consell de Moventia van rebre a les oficines corporatives de Moventia de Sant Cugat del Vallès una delegació del govern de l’Agglomération de Pays de Montbéliard formada pel Sr. Charles Demouge, President, i  la Sra. Aline Pellet, Directora General de Serveis.

Durant la visita, els convidats van poder conèixer de primera ma a l'equip humà dels departaments corporatius de Moventia que participen activament en el bon funcionament del dia a dia de l'explotació de Moventis Pays de Montbéliard, donant suport a l'equip humà local. Igualment, van poder veure com funciona el centre de control de les explotacions de la província de Barcelona i van poder compartir impressions amb l'equip directiu que els va estar acompanyant durant tota la seva visita.

Moventia va iniciar la seva trajectòria empresarial a França amb el servei de transport urbà, interurbà i escolar de l'Aglomeració Pays de Montbéliard al 2017, al franc comtat del nord-est de França, fronterer amb Suïssa, on es dóna servei a 72 municipis. El servei de Moventis – Pays de Montbéliard es desenvolupa gràcies al treball diari de 215 professionals, 65 autobusos propis urbans i 50 subcontractats.

Jueves, Noviembre 3, 2022
0