Moventis, patrocinador oficial del CE Sabadell FC, ha participat en la trobada esportiva Copa CES Estrella Damm 2023, celebrat l'Estadi Municipal Nova Creu Alta de Sabadell.

L'esdeveniment promogut per l'organització del CE Sabadell FC, es va dur a terme dijous passat, 1 de juny, i va consistir en un partit de futbol triangular entre els principals patrocinadors del club, periodistes pertanyents a mitjans locals del territori i els jugadors de l'equip arlequinado.

Per part de la divisió de mobilitat de Moventia, Moventis, van assistir un seguit de representant de tota la companyia. Aquests van poder gaudir d'una experiència distesa lligada a l'esport i emmarcada en el camp de joc de l'icònic club de futbol de Sabadell.

La cita esportiva va suposar una oportunitat de generar aliances, en un ambient social, entre figures rellevants que comparteixen un vincle professional pel territori vallesà.

Una vegada acabat el triangular de futbol, tots els assistents van poder gaudir d'un exquisit menjar en la zona Corporate de l'estadi per a posar el fermall final a l'esdeveniment esportiu.

Des de la nostra companyia agraïm l'oportunitat de participar en una iniciativa esportiva que consolida el nostre compromís i passió per l'equip de futbol del Sabadell, a més de reforçar el vincle amb el territori. Continuem apostant per valors que abanderem com és promoure una vida saludable lligada a l'esport.

Viernes, Junio 2, 2023
0