Atenció al client:
93 580 67 00
De dilluns a divendres
de 8h a 13h y de 16h a 19h

El teu transport de la zona del Vallés

Descobreix tota l'experiència i servei que Moventis La Vallesana posa a la teva disposició perquè arribar al teu destí sigui el més còmode possible.

Moventis Sarbus al llarg dels anys ha anat consolidant la seva operació en l'àmbit de la connectivitat i la mobilitat de les persones en tres grans àmbits de actuació: els serveis urbans, els interurbans, i els nocturns en una àrea habitada per més d'una quarta part de la població total de Catalunya.
Els seus serveis regulars uneixen avui les ciutats de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Sant Quirze del Vallès, Martorell, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Montcada i Reixach, Barberà del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra (UAB), Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Monistrol de Calders, entre altres.

Moventis La Vallesana va ser fundada l'any 1914 i es va incorporar a Moventis l'any 1985. Des de principis de segle realitza el transport dels ciutadans de Castellar del Vallés a les ciutats de Sabadell, Terrassa i Barcelona. Actualment també gestiona el servei urbà de Castellar del Vallés.

 

Les tarifes d’aplicació al servei públic d’estació d’autobusos de Terrassa

Es poden consultar les tarifes en el següent enllaç.

 

Empreses associades