El dia 21 de juny es va realitzar a Vilanova i la Geltrú l’acte de presentació del servei de platges i del Trenet Turístic de Vilanova i la Geltrú. L’acte va aplegar a l’Alcaldessa i varis regidors de l’Ajuntament i representants de diverses organitzacions del municipi. Els dos serveis, gestionats per TCC, són realitzats durant la temporada d’estiu la qual s’inicia el dia 24 de juny.

El servei de platges té la finalitat d’acostar amb bus a les platges aquells usuaris que deixen el seu cotxe particular en un aparcament habilitat i que es troba lluny del centre de la ciutat.

El trenet turístic permet descobrir, amb la màxima comoditat els punts més emblemàtics de la vila de Vilanova. Amb sortides cada hora i un recorregut de dotze parades d’una hora de durada. El trenet permet un fàcil immersió en el passat i el present de Vilanova i la Geltrú a través del seu patrimoni arquitectònic i museístic, de la seva gastronomia, de les seves platges i les diferents zones comercials. 

Durant l’acte es van repartir fulletons i tríptics dels dos serveis a tots els assistents i es va realitzar un recorregut amb el trenet per a tots els assistents.

Viernes, Julio 13, 2018
0