La tranquil·litat a les teves mans

Amb l'aplicació Moventis Col·legis podràs seguir i gestionar les rutes escolars pertinents

Avui dia, les escoles s'estan dotant de tecnologies integrades per millorar la comunicació amb les famílies de forma ràpida i bidireccional. És per això que Moventis ha desenvolupat la solució Control de passatgers, per tal d'optimitzar el temps per part de les escoles i les famílies, monitorant les rutes escolars de forma fiable i en temps real. 

Avantatges pels col·legis

Amb l'aplicació, les escoles teniu la facilitat de gestionar les vostres rutes escolars amb un control absolut d'aquestes, tal com aplicar l'assignació de les parades per expedició i del canvi de rutes dels passatgers d'una forma àgil i dinàmica. Sempre podreu controlar en temps real la ubicació dels autocars de cada una de les rutes i dels escolars recollits i entregats en cada parada. Per tot això, podeu habilitar notificacions automàtiques dirigides a les famílies dels retards de cadascuna de les rutes. 

Sempre podreu generar informes de puntualitat i duració de les rutes, hores de parada, alumnes recollits i entregats, etc. amb l'objectiu de tenir un registre de tota la informació. 

Aquesta solució està adaptada al compliment de la futura Llei de Coneixement, en temps real dels escolars que van en cada moment en l'autocar.

Avantatges per les famílies

L'aplicació Moventis Col·legis, destinada als pares, mares o tutors legals, permet fer un seguiment de l'autocar en temps real reflectit en un mapa. A més, tens la possibilitat de rebre notificacions sobre el temps estimat d'arribada de l'autocar a la seva parada, rebre notificacions quan el seu fill/a puja a l'autocar, tant en el trajecte d'anada com en el de tornada, de quan el seu fill/a ha arribat i surt de l'escola. En el cas que hi hagi un retard en l'expedició, pots habilitar les notificacions perquè t'avisi i poder veure la ubicació exacta. 

És possible que tinguis la necessitat de comunicar l'absència del teu fill o filla, per això, ja no fa falta que truquis a l'escola, pots notificar-ho amb l'app Moventis Col·legis de forma senzilla. En el cas d'una mudança o semblant, també es pot sol·licitar en canvi de ruta del fill o filla des del mòbil, prèvia verificació de la capacitat de l'autocar alternatiu. 

Per què escollir la solució Control de passatgers?

Millorar la comunicació, la nostra prioritat

Una aposta segura a una necessitat emergent dins del sector educatiu. Optimitza el temps i les gestions diàries millorant la satisfacció de les famílies.

L'estàndard de qualitat més alt

Eina enfocada a la mobilitat escolar aplicant aquelles actualitzacions  que el mercat i les escoles requereixin forma constant.

Claredat i transparència

Tindràs tota la informació del trajecte de forma clara i transparent, obtenint els temps de parades, incidències del servei, etc. Sense sorpreses.

Augmenta la satisfacció 

Digitalitzar i agilitzar processos millorant l'experiència i optimitzant recursos augmenta la satisfacció real dels col·legis i de les famílies, obtenint control visual durant tot el recorregut de l'expedició i sent capaç de traslladar l'estat puntual dels fills i filles abans de pujar al bus. 

Descobreix l'app del futur

Ens centrem amb la informació

Una eina creada per millorar l'experiènca de les famílies i afrontal les noves vies de comunicació emergents de les escoles. 

Cada dia més, a causa de les noves generacions, hi ha una demanda activa per actualitzar canals de comunicació primaris a canals actius, dinàmics, bidireccionals creats per al nou usuari tech, sense deixar de pensar amb el "clàssic". Aquests requeriments creen una renovació en el model actual per informar, en tot moment, de la  situació del menor des de la pujada al bus fins a l'arribada a l'escola i viceversa.  

 

Activa el servei!

T'habilitem el servei Control de passatgers amb només 3 dies hàbils. Per iniciar-ho, posa't en contacte amb el responsable comercial per iniciar el procediment.

La seguretat, l'actiu més important del Grup Moventis

Moventis compta amb les principals certificacions de seguretat que s'apliquen al sector del transport i serveis turístics, gràcies als protocols d'actuació establerts davant els riscos derivats del Covid-19.

D'una banda, ha obtingut la certificació APPLUS + de Protocols d'Higiene i Control per la qual es garanteix el compliment de les noves exigències en els requisits de neteja, higiene, control i organització de la seva activitat.
Aquesta certificació, realitzada a través de l'avaluació externa per part d'una entitat independent com Applus +, recull aspectes relacionats amb l'entorn físic i mesures higièniques bàsiques, mesures tècniques, mesures organitzatives, control del personal laboral i mesures de control d'accés de la seu corporativa de Moventia i de totes les empreses que formen part de Moventis, tant en la seva activitat de línies regulars com de serveis discrecionals i turístics.
 
D'altra banda, Moventis compta amb el segell ICTE Tourism de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, centrada en l'activitat de les empreses del grup que realitzen transports i serveis turístics, amb abast als més de 500 vehicles que conformen la flota, empleats i centres de treball.

FAQS

Millorarà la comunicació entre el col·legi i les famílies de forma àgil, automatitzada i directa, i hi haurà un control exhaustiu de l'autocar en temps real amb les notificacions corresponents.
Aquesta solució creix a partir d'una necessitat real, tant pels col·legis com per les famílies, millorant l'experiència comuna i optimitza recursos, augmentant la satisfacció per totes les parts.
Envia'ns un mail a la següent adreça electrònica (info@moventis.es) i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te de forma senzilla el procediment.
El cost anirà associat al nombre d'expedicions diàries, per tant, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres per fer-te l'estudi i oferir-te la solució completa.
En només 3 dies hàbils tindràs disponible el servei pel teu col·legi i les famílies tindran habilitada l'aplicació Moventis Col·legis.