girona

Recentment, s’han signat nombrosos contractes de servei derivats de concursos públics guanyats per part de les empreses del grup Moventis a Catalunya.

Així, Moventis operarà els serveis de transport escolar del Consell Comarcal del Vallès Occidental, a través de les empreses Izaro i Calella, per fer les rutes d’escoles i instituts de la zona, amb un contracte de 5 anys de duració que torna a posicionar el grup a la comarca com el referent en transport col·lectiu que havia estat històricament. En la mateixa línia, també s’ha signat el contracte amb el Consell Comarcal del Gironès, on Izaro i SARFA gestionaran alguns dels serveis de transport.

També, en l'àmbit escolar, s'ha renovat el Consell Comarcal del Baix Llobregat on, a més de renovar els serveis que es venien fent fins ara, també s’han guanyat d’altres que Izaro operarà conjuntament amb TCC

En l'àmbit de l'esport, quatre dels principals clubs esportius de referència de l'esport català: el Girona Futbol Club i el C. E. Sabadell, el Bàsquet Girona i la Unió Esportiva Costa Brava, han dispositat la seva confiança amb el grup Moventis, de manera que Autocars Calella realitzarà els desplaçaments dels esportistes durant tot el campionat.

En un altre ordre, Moventis continua acompanyant l’Orquestra Simfònica del Vallès en els seus desplaçaments per tot el territori, reafirmant el compromís de continuar donant suport a la cultura, com queda pal·lès a l'haver estat distingida amb el Segell d'Entitat Compromesa amb la Cultura de la Fundació Catalunya Cultura en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona.

D’altres entitats públiques han continuat confiant en els serveis de transport de Moventis per als desplaçaments del seu personal, com ha estat el cas de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), amb una renovació dels serveis per als propers 5 anys. Per la seva part, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) també ha renovat el servei de transport del seu personal per un any més, ambdues operades per Izaro.

Per últim, aquest passat estiu, s'ha tornat a guanyar el servei substitutori del Funicolar De Vallvidrera de FGC, de la mà d'Izaro.

Sense dubte una gran tasca per part del personal Moventia.

Miércoles, Septiembre 15, 2021
0