Moventis recupera la normalitat prepandèmia. La companyia de mobilitat urbana del grup Moventia ha comptabilitzat més de 7.000 serveis escolars durant el mes de setembre.

Les xifres recollides suposen un 31% més que l'any 2021, quan encara hi havia restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19 i el curs escolar va començar el 10 de setembre.

Durant aquest primer mes escolar, els busos de la companyia de transports i mobilitat han omplert més de 400.000 butaques escolars. Sens dubte, una xifra esperançadora pel sector, que s’ha vist afectat per l’increment de la benzina i d’altres obstacles derivats del context geopolític actual.

En els anys posteriors a la crisi sanitària, els serveis escolars s'havien reduït a conseqüència de les restriccions de mobilitat i els advertiments dels experts en sanitat. Tanmateix, el resultat dels informes ha demostrat la recuperació, el creixement i la consolidació de Moventis com una de les companyies de serveis de mobilitat urbana amb més presència al territori.

Com a prova de la seva consolidació com a ens líder en mobilitat a Catalunya i Espanya, la companyia està oferint més serveis que mai, garantint una qualitat excepcional. Així ho avala el

NPS, un indicador que mostra el nombre de clients que recomana el servei o l’empresa. En el cas de Moventis, se situa en 61,5 punts, xifra considerada com a “excel·lent”.

Els bons nivells de satisfacció dels clients també arriben gràcies a la inversió en nous vehicles que ha fet aquest any la companyia. L’aposta és una mostra de compromís de qualitat amb la intenció de poder abastir tots els serveis demandats.

Jueves, Noviembre 3, 2022
0