Moventia ha estat present durant tres dies en una de les fires més importants del sector de la mobilitat celebrada a Barcelona: el Tomorrow Mobility Congress (TMWC). Ha estat la primera vegada que la companyia ha participat en aquest saló internacional i durant la seva celebració ha pogut demostrar que és un referent en mobilitat i una de les companyies amb major múscul i capacitat de creixement a Catalunya.

Durant el congrés, Moventia ha rebut en el seu estand a importants personalitats de l'àmbit públic i privat. Entre els més destacats es troben el President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés; el President del Grup Parlamentari Socialistes PSC, Salvador Illa o la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d'Espanya, Raquel Sánchez.

L'equip de Moventia ha rebut també la visita de les delegacions internacionals que han estat presents en la fira, així com d'altres empreses i associacions que dia tres dia s'han interessat per la seva activitat.

Durant aquestes reunions, així com en diferents trobades amb mitjans de comunicació, l'empresa ha traslladat les seves línies estratègiques de cara als propers anys. Entre elles destaquen la internacionalització, dins de la qual s'emmarquen la nova concessió en Pays de Grasse i l'operativa ja completa en La Meca (l'Aràbia Saudita), i el pla de descarbonització, l'objectiu del qual passa per comptar amb una flota ‘zero emissions’ l'any 2035.

La companyia desitja agrair a Fira de Barcelona el seu suport en el Tomorrow Mobility i destacar la important labor de l'equip de professionals que han fet possible l'èxit de Moventia en aquest congrés.

Viernes, Noviembre 25, 2022
0