Publicita't en els nostres autobusos

Promociona la teva publicitat en autobusos urbans i interurbans i la teva marca

La publicitat discrecional ha demostrat ser un dels mètodes més efectius per atraure possibles clients, tenint un ampli recorregut que obté una alta penetració.  En el teu pla de mitjans sempre ha d'existir una part exterior on els autobusos 

Anunciar-te en autobusos proporciona una publicitat en moviment, altament visual, que genera una gran quantitat d'impactes en el seu recorregut. S'adapta a qualsevol format i pressupost, i permet segmentar geogràficament de forma eficaç, escollint les línies més adients pels objectius de l'empresa. 

Moventis ofereix una gran quantitat de categories de publicitat en autobusos. No es limita en la publicitat a l'exterior de l'autobús, sinó que també hi ha espais de publicitat a l'interior bus, publicitat en els bitllets, publicitat a les parades d'autobús, i fins i tot per accedir al servei Wifi de l'autobús que oferim als passatgers.

Estem presents en multitud de zones i subzones pel Vallès Occidental, Maresme, Barcelona, Lleida i la Costa Brava. També oferim serveis fora de Catalunya, a Pamplona i Mallorca. Proporcionem una gran cobertura geogràfica i moviment continu. Transportem a més de 100.000 passatgers a l'any, tant per recorreguts urbans i interurbans. 

Amb la finalitat de generar el nombre màxim d'impactes de qualitat, apostem per la publicitat d'autobusos personalitzada a cada client, utilitzant la part del vehicle que més convingui a cada ocasió, ja sigui retolant una trasera, laterals, integrals o dins d'uns circuits d'autobusos en concret concentrant la promoció en una o varies línies.

Tipologies de Publicitat en Autobusos

Publicitat Exterior en Autobusos

La publicitat exterior està enfocada en captar l'atenció de les persones fora de l'autobús. És especialment efectiva en zones amb un alt trànsit de vianants. 

Un autobús té diverses zones que presenten diferents formats publicitaris. Els dos laterals del vehicle tenen espais publicitaris, i la zona posterior també. Si vols maximitzar els impactes obtinguts, atreveix-te amb el Gran Format. El vinil cobrirà el vehicle sencer, deixant com a resultat una publicitat efectiva que atraurà l'atenció de tothom al carrer.

Aquests espais es poden comprar de forma separada o conjuntament, per assolir un major impacte. Un cop decidits els espais, oferim 3 tipus de vinils exteriors:

  • Publicitat en Autobusos Regular
  • Publicitat en Autobusos Light
  • Publicitat en Autobusos Bold

Cada un té característiques diferents que afecten com es veurà el resultat final. 

Si la teva marca està compromesa amb el medi ambient, tingues en compte que existeix la possibilitat de fer el vinil ecològic. Aquest format es fabrica amb materials reciclats i biodegradables, que redueixen l'impacte ambiental. A més, la seva producció i aplicació no emet gasos d'efecte hivernacle.

 

Publicitat Interior en Autobusos

La publicitat a l'interior dels autobusos no només es limita a vinils interiors. Hi ha diversos formats publicitaris que poden captar l'atenció dels passatgers a bord de l'autobús. Amb més de 100.000 passatgers anuals entre totes les línies de Moventis, aquests són els formats interiors que oferim:

  • Vinils Interiors: Aquests vinils s'apliquen en llocs de l'interior com el sostre, els seients, el terra o les finestres. Els anuncis poden ser tradicionals o incloure contingut interactiu.

  • Codi QR: Es col·locaran cartells amb informació i un codi QR que els passatgers poden escanejar i rebre la informació desitjada per l'empresa.

  • Wifi: Disposem de Wifi gratuït dins de cada vehicle. Per accedir-hi es pot fer anònimament, per email o per Facebook. Totes les persones que es vulguin connectar a la Wifi visualitzaran la pantalla splash, en la qual oferim un espai publicitari. Un cop connectada, es redirigirà a la persona usuària a un enllaç preconfigurat per la marca.

  • Perxing: Espai publicitari on permet a les marques promocionar els seus productes o serveis de forma creativa. Aquesta acció diferencial genera un alt engagement. Aquest punt de contacte dona peu a poder segmentar la tipologia de persones usuàries respecte a la línia d'autobusos on s'opera, i per tant, la geografia de la mateixa.

 

 

Publicitat en Bitllets d'Autobusos

Per poder fer ús del servei d'autobús de Moventis, les persones reben un bitllet. Les línies de Moventis (Costa Brava), disposem d'espais publicitaris dins d'aquests bitllets. Els bitllets d'autobús són un mitjà ideal per arribar a una audiència que es desplaça regularment amb autobús, ja que aquests bitllets són utilitzats amb freqüència i són visibles per a tots els passatgers. L'espai publicitari té una mida de 10,5x14,8 cm, i la possiblitat de posar-ho en català, castellà i anglès.

Els bitllets podran ser de dos tipus diferents. Els bitllets físics s'entreguen de forma tangible a la persona usuària. Els bitllets digitals seran rebuts per correu electrònic i es podran visualitzar des del telèfon mòbil o altres dispositius. 

 

 

Publicitat en Estacions d'Autobusos

La publicitat en estacions / parades d'autobús és una manera efectiva d'arribar a una audiència específica, ja que les persones que esperen a les parades d'autobús tenen temps per veure i llegir els anuncis. Punts com l'Aeroport de Barcelona o l'estació de Lloret de Mar són una oportunitat per vincular el servei d'autobusos a la teva marca. Els tòtems d'estacions que es mostren a la imatge són un dels suports principals en aquests punts de venda. Poden comptar amb codis QR que faciliten la interacció amb la persona usuària.

 

 

Acords

Co-Branding en Autobusos

El Co-Branding consisteix en un acord entre la teva marca i Moventis per col·laborar en una campanya involucrant els nostres vehicles discrecionals. L'objectiu del co-branding és combinar la força de les dues marques per augmentar l'efectivitat de la publicitat, millorar la imatge de marca i augmentar les vendes.

Lloguer d'Autobusos per pel·lícules i sèries

Si estàs produint una pel·lícula o sèrie de televisió i tens pensada una escena involucrant un vehicle discrecional, lloga un autocar de Moventis. Comptem amb una extensa flota de múltiples tipus de vehicles per totes les situacions. Autocars de 20 - 50 - 70 places, busos turístics de dos pisos, vehicles panoràmics i descapotables, limusines i vehicles de luxe, berlines i minibusos. Crea la teva escena amb un autobús real per obtenir el màxim realisme. 

Per què fer publicitat en els autobusos de Moventis

Anunciar-te en publicitat exterior ha demostrat ser un dels mètodes més eficaços de publicitat. No només té un abast massiu i constantment variant, però també aporta una penetració molt alta comparant amb altres mitjans publicitaris.

Les línies de Moventis formen una gran cobertura geogràfica, principalment per Catalunya. Tant a l'interior com a l'exterior, oferim múltiples mides i formats, que donen nombroses combinacions diferents i permeten explotar la creativitat de la publicitat. L'impacte està assegurat, ja que la publicitat en autobusos és un dels mètodes més eficients, només superada per la televisió i l'Internet. En tots els suports online podrem mesurar la resposta de les persones usuàries davant de cada una de les accions. A Moventis tenim 100 anys d'experiència en el sector de la mobilitat pública, nombrosos casos d'èxit i la major motivació per fer un treball excel·lent.

 

 

Casos d'èxit

Parlem?

Contacte Promoció