Som Moventis

A Autocars Calella ens transformem definitivament en Moventis

A Autocars Calella ens integrem definitivament com a part de la marca Moventis. Aquest canvi amplia les fronteres com a marca, disposant una única xarxa de seus a Barcelona, ​​Girona, Tarragona, Lleida i Mallorca amb el que oferim el servei de lloguer d'autocars amb recollida a qualsevol punt de la geografia catalana i de l'illa de Mallorca. Donem servei a particulars i empreses, ja siguin serveis puntuals o reiterats com el transport escolar.

Viatjar amb autocar pot resultar molt còmode, sobretot perquè pots organitzar el teu propi viatge fent la ruta que més et vingui de gust. Per fer-ho, podeu llogar un autocar amb conductor fins a qualsevol punt d'Espanya i Europa.

Atesa la nostra experiència en la cobertura d'aquests serveis de lloguer d'autocars, ens adaptem per oferir solucions integrals que cobreixin totes les necessitats dels nostres clients. Aquest canvi beneficiarà tots els nostres clients, aportant més flexibilitat i una imatge única a cada servei, sense perdre la personalització i humanitat que ens correspon.

Moventis està altament involucrada en el compromís i la responsabilitat social a través de la participació en entitats i fundacions sense ànim de lucre en àmbits ben diferents. Moventis posa el seu granet de sorra per aconseguir una millor societat.

Perquè un client confiï en nosaltres no n'hi ha prou amb oferir-li un servei o producte que cobreixi les seves necessitats sinó que a més, ha de tenir la qualitat suficient perquè l'usuari estigui satisfet de la compra o ús.

Hem volgut fer una aposta pel respecte del medi ambient i hem incorporat la sostenibilitat com un dels sis valors de la nostra filosofia de grup. Tot i que operem en un sector responsable de gran part de les emissions, ens preocupem per l'entorn que ens envolta i apostem per les noves tecnologies de transport capaç de reduir l'impacte mediambiental.

Moventia

Expecializats en mobilitat per a pesones i ciutats




Moventia