Transports Ciutat Comtal (TCC) va iniciar la seva activitat a principis de l'any 1991. Ofereix transports emblemàtics de la ciutat de Barcelona, com el transport de persones amb mobilitat reduïda severa, col·lectiu per qui també es realitzen serveis de caire discrecional; el Cruise Bus, el Tibibús i el servei urbà de diferents ciutats de les comarques de Barcelona i Tarragona.

TCC ofereix serveis per PMR a Garraf, Baix Llobregat, Badalona i a Barcelona. A més de serveis per la Fira de Barcelona.

Des d'aquest 2017 l'empresa compta amb la Declaració Ambiental (EMAS).

Transports Ciutat Comtal (TCC) (TCC) és conscient de que el repte estratègic de futur està en la capacitat per adaptar-se a les necessitats del mercat i als continus canvis tecnològics i socials que se estan produint i augmentar la qualitat dels seus serveis, tot donant resposta a les continues demandes del col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda i usuaris d'altres serveis; per aquests motius posa en marxa el servei del Defensor de l'usuari.

Al mateix temps TCC per tal de mostrar la seva voluntat continuada de millora externalitza aquest servei a la Design for All Foundation per tal de donar-ne major rigor, objectivitat i equitat.

 

Zones en les quals opera TCC

 

 

   Atenció al client: 934 156 020

   Dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 19h

Empresas colaboradoras: