TCC Park Güell

Transports Ciutat Comtal ha estat l'adjudicatària del servei que trasllada els passatgers des de la Plaça d'Alfons X fins a la Carretera del Carmel / Park Güell de la ciutat de Barcelona. Aquest servei depèn de Barcelona de Serveis de Mobilitat, empresa de l'Ajuntament de Barcelona, que gestiona i explota el recinte monumental del Park Güell.

El concurs d'aquest servei va ser convocat el mes d'octubre passat i TCC va resultar l'empresa més ben puntuada i la que va finalment es va adjudicar el servei que començarà el dia 1 d'abril de 2019 fins al 31 de març de 2020 amb la possibilitat d'ampliació d'un any més.

El parc Güell, sense cap dubte, és un emblema icònic de Barcelona on milers de persones passegen pels seus jardins any rere any. Dissenyat per Antoni Gaudí, l'artista més important del modernisme català, reflecteix la seva etapa naturalista. S'inspirava a l'hora de fer les seves creacions en les formes orgàniques de la naturalesa. Construït entre els anys 1900 - 1914 i finalment inaugurat com a parc públic en 1926.

Martes, Marzo 12, 2019
0